Farm to table med Martin Hansens 2020.09.05

Köp
  • 1 490,00 kr
  • 0 Kvar

Botildenborg lanserar ett nytt koncept för Malmö: farm to table middag!

Upplev en unik afton med en av Sveriges bästa kockar där odlingarnas grödor får styra meny. En kväll med smakupplevelser både på fältet och vid bordet och med bara skånska drycker! Vi börjar utomhus (tag kläder efter väder) och avnjuter middagen inomhus i Botildenborgs gård. Efter middagen finns möjlighet till härligt bar-häng.


Gästkock Martin Hansen

5 september dukar Martin Hansen från Grand i Lund upp en grön upplevelse där Botildenborgs skörd finns på bordet. Martin Hansen är en av Skånes mest meriterade köksmästare. Martins signum är enkel och hållbar mat där det gröna står i centrum. Martin har en tradition att alltid laga mat på säsongens grödor med fokus på lokala delikatesser.


Dryckesmeny från Hällåkra

Kvällens dryckesmeny kommer från Hällåkra vingård utanför Skurup. Utmed de böljande skånska sluttningarna har en gymsam miljö bidragit till vinernas karakteristiska, skandinavska drag som återspeglas i vinens färg, arom och smak.

Kvällen bjuder på allt från bubblande upplevelser till rosé, vitt och rött för att avsluta med dessertvin – allt från Hällåkra.

Skånsk bar

Efter middagen finns möjlighet att fortsätta kvällen på Botildenborg med kaffe, avec och bar. Vi öppnar baren och bjuder på skön musik!


När, var och hur

Datum: 5 september

Tid: Fördrink serveras kl 18.

Plats: Botildenborg, Västra Skrävlinge kyrkoväg 12, 212 37 Malmö

Begränsat antal platser.


Pris: 1490 ink dryckespaket


Vid köp, ange eventuella allergier. Menyn är vegetarisk.

Vill ni sitta tillsammans? Om ni köper biljetterna separat men vill sitta tillsammans, ange det vid beställning så dukar vi upp för ert sällskap vid gemensamt bord.