Sodalicious rabarber

Köp
  • 35,00 kr
  • 0 Kvar

Botildenborg lanserar ett nytt koncept för Malmö: farm to table middag!

Upplev en unik afton med en av Sveriges bästa kockar där odlingarnas grödor får styra meny. En kväll med smakupplevelser både på fältet och vid bordet och med bara skånska drycker! Vi börjar utomhus (tag kläder efter väder) och avnjuter middagen inomhus i Botildenborgs gård. Efter middagen finns möjlighet till härligt bar-häng.


Gästkock Frida Nilsson

3 oktober dukar Frida Nilsson från MJ’s i Malmö upp en grön upplevelse där Botildenborgs skörd finns på bordet. Frida har utsetts till Årets kvinnliga kock, Rising Star av White guide och fått Sällskapet Malmö Akvavits stipendium på Skånska Gastronomigalan. Hon har också samarbetat med Botildenborg under en längre tid och varit med att ta fram planeringen av Botildenborgs grönsaker. Nu är det dags för Frida att även inta Botildenborgs kök vilket kommer bli en upplevelse.


Dryckesmeny med det bästa från Skåne

Till Fridas meny njuter vi av de bästa vinerna från Skåne. Ett välkomponerat dryckespaket som framhäver kvällens mat, visar på Skånes bredd och kvalitet på dryckesfronten. Alkoholfritt alternativ finns.


Skånsk bar

Efter middagen finns möjlighet att fortsätta kvällen på Botildenborg med kaffe, avec och bar. Vi öppnar baren och bjuder på skön musik!


När, var och hur

Datum: 3 oktober

Tid: Fördrink serveras kl 18.

Plats: Botildenborg, Västra Skrävlinge kyrkoväg 12, 212 37 Malmö

Begränsat antal platser.

Pris: 1490 ink dryckespaket